Εταιρία

Η επιχείρηση “SULCE L. LEDION” σταδιοδρομεί στον κλάδο της εμπορίας και τυποποίησης φρούτων, με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999 από τον κ. Σούλτσε Γεώργιο , με αντικείμενο τη χονδρική εμπορία φρέσκων φρούτων εκλεκτής ποιότητας. Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν με την απευθείας παραλαβή φρούτων από τον παραγωγό και στην πορεία την προώθηση τους στην αγορά, έχοντας όμως ραγδαία ανάπτυξη αποφασίστηκε η επέκτασή της και στον κλάδο της τυποποίησης και συσκευασίας των προϊόντων της.

company

Αρχές του 2005, για να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση, κατασκευάστηκαν οι πρώτοι ψυκτικοί θάλαμοι ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Χρόνο με το χρόνο η εταιρεία συνεχώς επεκτεινόταν με αποκορύφωμα το 2013, με τη μετεγκατάσταση της εταιρίας στις νέες της πλέον ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καρυώτισσα-Γιαννιτσών, καθώς και τη δημιουργία νέων ψυκτικών θαλάμων, με πρωτοποριακό σύστημα ψύξης που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

 

Η “SULCE L. LEDION” με κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 6.500.000€ και παραγωγική δυναμικότητα που ανέρχεται σε 12.000 τόνους φρούτων ετησίως, εξάγει τα προϊόντα της σε Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία), στην Μέση Ανατολή (Ιράκ, Ιορδανία, Αίγυπτος, Συρία, Λίβανο) καθώς και σε Ρωσία, Ουκρανία.